WAAROM EFT - RELATIETHERAPIE?

Leiden gesprekken tot ruzie?

Lukt het niet meer elkaar te vinden?

Vraag je je af hoe je samen verder moet?

Wil je verder met elkaar, maar weet je niet hoe?

Lijkt het wel alsof jullie steeds in dezelfde cirkel rondlopen?

EFT – Emotionally Focused Therapy kan jullie helpen. Het is een vorm van (relatie)therapie waarbij emoties en hechting de basis vormen.

Niemand is gemaakt om alleen te zijn. Je functioneert beter in verbinding met een geliefde die emotioneel open en bereikbaar is. In de veilige aanwezigheid van je partner of geliefde, kan je meer aan!
Emoties kunnen hoog oplopen in relaties. Dat is lastig, maar ook heel logisch. De ander is immers zo belangrijk dat je die niet kwijt wilt raken. Bij EFT help ik je om jullie emoties te gebruiken als ingang om elkaar te begrijpen. Onder bijvoorbeeld boosheid, zit vaak veel pijn. Pas als je kunt zeggen wat jou pijn doet of waar je behoeften liggen, kan je partner of geliefde iets voor je betekenen. Troost, steun, geruststelling: daar komt ruimte voor als je je kwetsbare gevoelens durft te tonen. Kwetsbaarheid is de lijm van verbinding.

WERKWIJZE

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om erachter te komen of er een wederzijdse klik is. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij en andersom. Ook kunnen we onderzoeken of jullie met jullie hulpvraag bij mij aan het juiste adres zijn. Het is van belang dat zowel jij als je partner gemotiveerd zijn. Wanneer ik hierover twijfel zal ik dit eerlijk met jullie bespreken. Wanneer we besluiten een traject te starten, bespreken we samen het aantal afspraken en de frequentie hiervan. We ondertekenen allen een coachingsovereenkomst, als extra waarborg voor een zorgvuldige omgang met alles wat jullie delen.

In de sessies ontrafelen we de negatieve patronen die zijn ontstaan in jullie relatie en ieders aandeel hierin. Dit negatieve patroon, het probleem in de relatie, wordt ook wel de 'dans' genoemd waardoor je wordt meegesleept. In plaats van elkaar als ‘vijandig’ te zien, ga je de dans zien als jullie gezamenlijke vijand.

Daardoor ontstaat er ruimte voor een nieuwe manier van omgaan met elkaar. Je ziet beter wat je zelf doet en waarmee je je partner ongewild pijn doet. Je leert elkaars emoties kennen, gevoelens bespreekbaar maken. Langzaam gaan jullie meer begrip voor elkaar krijgen. De sfeer tussen jullie verandert en er komt meer ruimte voor zachtheid en verbinding.

Je ontdekt je eigen verlangens en behoeften en die van je partner, en leert dit te vertellen aan elkaar.

Je leert hoe jullie weer aan elkaar kunnen verbinden, met ruimte voor ieders persoonlijke eigenheid.


TARIEF per 1 januari 2023

  • Kennismaking (30-45 minuten) gratis
  • 1 sessie (90 minuten) € 90,00
  • Pakketprijs 5 sessies € 425,00 / 10 sessies € 850,00
  • Avondsessie (90 minuten) € 105,00

Alle bedragen zijn BTW vrij.
EFT-relatietherapie wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

WILLEN JULLIE EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK?

Stuur een mailtje naar info@inverbinding-coaching.nl, vul het formulier hieronder in of stuur een appbericht/SMS naar 06 – 384 86 400, ik neem binnen twee werkdagen contact met jullie op.