VOOR JOU?

Ieder mens krijgt vroeg of laat te maken met lastige dingen of situaties. Merk jij dat er ergens van binnen iets wringt? Kom je er niet verder mee? Loop je vast? Lijdt jouw dagelijks functioneren eronder? Dan is het misschien tijd om stil te staan bij jezelf om verder te komen.

Counseling kan je helpen om je bewust te worden van je innerlijke dynamiek, je binnenwereld, en je te helpen ontdekken in wat je écht wilt.

Integratieve Counseling & Coaching ondersteunt bij:

 • Het ervaren van terugkerende problemen
 • Ongemakkelijke, pijnlijke situaties in je leven
 • Het omgaan met (lastige) gevoelens
 • Ontwikkelen van assertiviteit
 • Overspannenheid of burn-out
 • Het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe inzichten, mogelijkheden en vaardigheden
 • Plezier en balans in je leven (her-)vinden

WERKWIJZE

Als je verlangt naar meer verbinding met jezelf, op zoek wilt naar wie je bent of wat je wilt, meer keuzevrijheid wilt ervaren, dan loop ik graag een poosje met je op in jouw proces. Ik bied je een veilige plek, waar ruimte is voor jou, voor jouw verhaal, waar niets raar of gek is.

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om erachter te komen of er een wederzijdse klik is. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij en andersom. Ook kunnen we onderzoeken of jij met je hulpvraag bij mij aan het juiste adres bent. Wanneer ik hierover twijfel zal ik dit eerlijk met je bespreken. Als je dit wilt kan ik je doorverwijzen naar een collega met de expertise die aansluit bij wat jij nodig hebt. Wanneer we besluiten een traject te starten, maken we samen een inschatting van het aantal benodigde sessies en de frequentie hiervan. We ondertekenen allebei een coachingovereenkomst, als extra waarborg voor een zorgvuldige omgang met alles wat jij deelt.

Tijdens de sessies staan openheid, vertrouwen, gelijkwaardigheid, ruimte en mildheid centraal. Ik werk ervaringsgericht, wat betekent dat je niet over jezelf praat, maar vanuit jezelf, vanuit jouw beleving. Samen met jou ga ik op zoek naar wat er bij je speelt, waar je tegenaan loopt, wat je ervaart, wie je bent. Je zult merken dat ik veel aandacht heb voor je gedachten, gevoel, lichaamssignalen en handelen. Wanneer je je hier meer bewust van wordt, ga je ontdekken hoe jij omgaat met wat er bij jou van binnen leeft, wat jouw behoefte is en wat je nodig hebt om te groeien. Je komt meer in verbinding met jezelf en de ander.

Doordat we tussentijds evalueren, kunnen we zowel je doel als het aantal gesprekken bijstellen. Jij blijft verantwoordelijk voor jouw inbreng, inzet en proces. Ik loop een poosje met je mee om je te ondersteunen in de richting die bij jou past. Ik probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij jou, jouw vraag, behoefte en bij wat zich aandient in jouw proces. Daarvoor gebruik ik verschillende methoden, werkvormen en technieken uit de Integratieve therapie, Voice Dialogue, Een taal erbij, lichaamswerk, Brainspotting en Emotionally Focused Therapy (EFT).

TARIEF per 1 januari 2023 voor particulieren:

 • Kennismaking (30-45 minuten) gratis
 • 1 sessie (60 min.) € 70,00
 • Pakketprijs 5 sessies € 325,00 / 10 sessies € 650,00
 • Avondtarief per sessie € 80,00

Alle bedragen zijn BTW vrij.
Counseling & Coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Bij veel werkgevers kan een coachingstraject vanuit het Persoonlijk Ontwikkelbudget gefinancierd worden. Informeer bij jouw werkgever naar de mogelijkheden.

WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK?

Stuur een mailtje naar info@inverbinding-coaching.nl, vul het formulier hieronder in of stuur een appbericht/SMS naar 06 – 384 86 400, ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.