Werkwijze

Als eerste vind ik het belangrijk om een veilige omgeving te creëren, waarin jij je op je gemak voelt, je welkom voelt om je verhaal te doen.    We hebben een kennismakingsgesprek, om er achter te komen of er een wederzijdse klik is en jij je op je plek voelt bij mij en andersom.

Ik bied je een luisterend oor voor je hulpvraag en samen formuleren we doelen waaraan jij wilt gaan werken.    In onderling overleg bepalen we samen of we vervolgafspraken gaan maken. Wanneer ik twijfel of je met je hulpvraag bij mij aan het juiste adres bent, zal ik dit met je bespreken en als je wilt kunnen we samen zoeken naar een passende hulpverlener.

Wanneer we besluiten om onze gesprekken voort te zetten bespreken we samen het aantal en de frequentie van onze afspraken.    Doordat we tussentijds evalueren, kunnen we zowel doelen als het aantal gesprekken indien gewenst bijstellen.    Tijdens de sessies staan openheid, vertrouwen, gelijkwaardigheid, ruimte en mildheid centraal.


  

    Ieder mens is uniek en dat maakt elk counsel/coachtrajekt uniek.

Ik werk ervaringsgericht, wat betekent dat je niet over jezelf praat, maar vanuit jezelf. Samen met jou ga ik
op zoek naar wat jou bezighoudt, wat je ervaart en wie je bent.
Tevens werk ik integratief, omdat ik geloof dat de mens een eenheid vormt van hoofd, hart en lichaam.
Je denken, voelen, lichaamsreactie en handelen worden met elkaar in verbinding gebracht, zodat je je bewust
wordt van hoe jij omgaat met wat er bij jou van binnen leeft.
Je gaat ontdekken wat jouw behoefte is en wat je nodig hebt om te groeien.

Afgestemd op jou, jouw vraag, doel en behoefte maak ik naast gesprekken gebruik van diverse methoden, werkvormen en technieken.

Voorbeelden zijn:

- Gesprekken

- Duplopoppetjes

- Voice-dialogue

- Ontspanningsoefeningen

- Lichaamswerk

- Groundworkprincipes

- Brainspotting

Regelmatig geef ik in overleg met jou een opdracht mee, wat je tussen onze gesprekken kan helpen om te oefenen en te ervaren.
Van belang is dat je (weer) regie krijgt over je leven en op eigen kracht verder kunt.Heb je een vraag? Twijfel je of je bij mij terecht kunt?
Neem gerust contact op, dat geeft duidelijkheid!

info@inverbinding-coaching.nl
06-38486400


Heeft wandelen je voorkeur, dan is individuele wandelcoaching een mogelijkheid, evenals wandelen met een groep tijdens een wandelworkshop.