Wandelworkshop 'Onthaasten' - Groep

Ontspannen genieten van de rust en stilte tijdens een wandelworkshop in een mooi natuurgebied in Groningen.

De natuur heeft een positief effect op je welbevinden. Het geeft ontspanning en rust in je hoofd en lichaam, waardoor je meer ruimte ervaart om je gedachten en gevoelens te onderzoeken.

Een inspirerende wandeling van ongeveer 2 uur, met als doel om te onthaasten. De wandeling bestaat uit een paar opdrachten om op verschillende manieren waar te nemen, te ontdekken en te ervaren.

Je kunt je individueel of met een groep opgeven. Per workshop is er plek voor max. 8 deelnemers.

Kom in beweging en zet de stap om je aan te melden via de mail voor een wandelworkshop.


Wil je deze wandelworkshop onderdeel laten zijn van je individuele coachtrajekt? Ook dat is mogelijk!Ervaringen deelnemers wandelworkshop:

“Met een kleine groep heb ik mee gedaan aan de wandelworkshop. Er zat een prettige opbouw in met goede oefeningen en het heeft me gebracht dat ik vertraag en bewuster ben van mijn omgeving. Jolanda legt niet te veel uit, maar ook niet te weinig wat helpt om het zelf te ervaren en te ontdekken en dat had ik echt nodig! Ik vond het een hele fijne ervaring die ook nog nawerking heeft in ontspanning. Dat gun ik anderen ook.”

“Bewustwording van je lijf, ontspanning, ademhaling. Als je even los wilt van de hectiek. Terug naar jezelf, wie je bent, waar je bent en wat je ervaart.Én vooral terug naar De Bron. Ik voelde echt dat God mijn Bron is.”